Algemene voorwaarden


Een afspraak maken

Een afspraak kan je maken via de knop “maak afspraak” op de website, via het contactformulier, via email of telefonisch.  Let wel ik ben telefonisch niet altijd beschikbaar omdat ik met andere klanten bezig ben en de telefoon dan niet opneem.

 

Een afspraak annuleren of verplaatsen

Indien u niet aanwezig kan zijn op uw afspraak en deze wenst te annuleren of verplaatsen, dient u dit te doen minstens 24u op voorhand. Wanneer u annuleert of verplaatst minder dan 24u op voorhand, ben ik genoodzaakt om €35 in rekening te brengen.

Wanneer u niet komt opdagen zonder vooraf te verwittigen of wanneer u minder dan 12u op voorhand annuleert of verplaatst wordt de volledige behandeling in rekening gebracht dit omdat ik uw plaats niet meer kan weggeven aan iemand anders. Zo kunnen we respectvol met elkaars tijd omgaan.

 

Een behandeling stoppen

Wanneer in het kattentrimsalon blijkt dat de kat te angstig, te gestrest of te agressief is om behandeld te worden,  wordt er een starttarief van €35 in rekening gebracht voor gegeven advies, schoonmaakkosten en gereserveerde tijd.

 

Betalen

Je kan in het kattentrimsalon betalen met Payconiq, de Bancontact app op uw GSM of cash.

Er is GEEN Bancontact aanwezig.