Waar wij voor staan


Over ons

Onze missie

Wij streven ernaar om het welzijn van katten te verbeteren door het optimaliseren van de vacht en dit steeds op een katvriendelijke manier.

Onze waarden

Wij plaatsen steeds de gezondheid en het welzijn voor het uiterlijk van uw kat. Wij werken steeds op maat en naar de behoefte van uw kat. Wij behandelen uw kat met geduld en respect. Heeft u een kat met een langharige, kortharige of zelfs geen vacht? Bij ons zijn alle katten welkom. Wij behandelen uw kat met grote zorg en veel liefde zodat deze vrij van klitten, huidaandoeningen en parasieten zorgeloos kan genieten. Benieuwd naar uw kat op haar best? Aarzel niet om ons te contacteren!


Stephanie Gonzalez Kattentrimsalon Bastet

Heeft uw kat knopen, klitten of zelfs vilt in de vacht? Laat uw kat zich niet kammen? Ruikt ze niet meer fris? Zijn de nageltjes te lang en blijft ze overal in haken? Verliest uw kat veel haar? Contacteer ons direct, zodat we uw kat kunnen helpen. Ook wanneer uw kat geen klitten heeft, kan zij baat hebben bij een trimbeurt. Een kat die vaak losse haren oplikt kan namelijk ook last krijgen van haarballen en andere maag- en darm klachten.  

 

We zien er naar uit u te spreken en u en uw kat bij ons in het salon te zien.  

Kattentrimsalon Bastet heeft tevens het keurmerk I Love Happy Cats gehaald. Zo weet u zeker dat u bij ons het volgende kunt verwachten:

  • Wij zullen actief kattengedrag aflezen en dit vertellen tegen de eigenaar.
  • Wij zullen de kat behandelen met respect voor diens drempel van opwinding en er alles aan doen om hier niet over te gaan.