Vacht doorkammen

Verliest uw kat veel haar? Heeft u het gevoel dat wanneer u naar uw kat kijkt, u het haar op uw kat haar vacht ziet “liggen”?

Door het goed doorkammen van uw kat haar vacht met de juiste materialen en techniek, kunnen we in het trimsalon de losse haren verwijderen zonder de vacht te beschadigen. Een kat die vaak losse haren oplikt kan last krijgen van haarballen en andere maag- en darm klachten. 

 

Ook een stugge vacht krijgt hierdoor terug veel meer souplesse wat belangrijk is, want een stugge vacht kan voor bewegingsmoeilijkheden zorgen. Door het goed doorkammen van de vacht wordt deze terug luchtig. Dit is belangrijk want de vacht van uw kat zorgt ervoor dat ze in de zomer afkoelt en in de winter opwarmt. Een vacht die luchtig is en met de nodige souplesse beweegt werkt bevorderend voor het welzijn van uw kat.  Wanneer uw kat haar vacht op regelmatige tijdstippen wordt doorkamt, voorkom je ook veel vachtproblemen zoals klitten en knopen.

 

Wat kost het doorkammen van de vacht van mijn kat?

De kosten voor het doorkammen van de vacht van uw kat kunt u vinden op onze prijzen pagina. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.